06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

In 2017 heb ik besloten om niet meer in het bankwezen te willen werken. Daarna kwam de vraag, maar wat en waar dan wel? Met deze vraag ben ik geholpen door een coach in opleiding. Samen met hem ben ik op zoek gegaan naar wat vind ik leuk? Waar word ik blij van? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat wil ik nu verder in mijn werkzame leven? Ik ben creatief. Vind schilderen, beeldhouwen, tuinontwerpen, tuinieren en koken leuk. Had ook een opleiding tot tuinontwerper gevolgd. Maar ja wil ik daar iets mee?  Misschien toch in het vak blijven. Hypotheekadviseur maar dan bij een kleine organisatie. Wil ik in loondienst werken of wil ik zelfstandige worden? Wil ik iets totaal anders? Kortom voor mijn gevoel vele mogelijkheden en keuzes.
Samen met de coach ben ik op onderzoek uitgegaan. Ik heb leren luisteren naar mijn hart. Per toeval kwam ik tijdens het zoeken de opleiding tot integraal leefstijl en vitaliteitscoach tegen. Voor mij kwam bij deze opleiding alles samen waar ik de afgelopen jaren naar op zoek ben geweest. Dus was het toeval? Vast niet!
Tijdens het voorlaatste gesprek met mijn coach werd mij gevraagd om voor de laatste afspraak samen te vatten wat het coachtraject mij had opgeleverd.  Dit mocht ik ook schilderen! Op de foto staat het gemaakte schilderij.
Een berg met verschillende paden. Maar ook de zon en de maan. Licht en donker. Ik stond onderaan en ben diverse paden opgewandeld om te onderzoeken. Welk pad is het juiste voor mij? Wat voelde goed? Of toch een ander pad? Aan het einde van het coachtraject stond ik halverwege de berg. Klaar om het pad verder omhoog te gaan tijdens de opleiding. Begin dit jaar ben ik geslaagd. Tegelijkertijd nog wat andere opleidingen er naast gedaan. Ik sta nu boven op de berg. Klaar om te gaan starten met een eigen praktijk. Maar hoe ga ik mijn bedrijf dan noemen? Het schilderij heeft mij geholpen. Het Bergpad! Wat is er dan nog mooier als een deel van mijn naam daar ook in terug komt. Maar ook een deel van de naam van mijn man. Alles komt hier voor mij in samen.

En nu? Voor mijn gevoel sta ik nu weer onder aan de berg. De start van mijn praktijk het Bergpad!

Oorspronkelijke logo