06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

Vakantie!

Als jullie dit lezen zit mijn vakantie er weer op. Het liefst ga ik voor de grote drukte op vakantie. Dit jaar dus ook. Met de caravan naar de Pyreneeën. Tijdens de vakantie kijk ik ook altijd even terug. Waar stond ik vorig jaar en wat is er het afgelopen jaar gebeurd. In mijn geval best veel eigenlijk.

Wat heb ik gedaan het afgelopen jaar? De volgende opleidingen heb ik gedaan en afgerond:

  • Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach
  • Mindful Run en Mindful Walk instructeur
  • Wandelcoach
  • Coaching rondom kanker basis
  • Trainersopleiding

Daarnaast eigen bedrijf opgestart. Ik geef Mindful Run en Walk cursussen. Coaching van klanten. Sociaal media, wat komt daar veel bij kijken en wat kost dat veel tijd. Naamsbekendheid opbouwen. Dat is niet helemaal mijn ding. Want dan moet ik mezelf verkopen en dat vindt ik best een lastige.

Privé, een tweede kleinkind en een derde op komst. 1 jaar getrouwd! we kennen elkaar al veel langer en ben toch nog heel romantisch te huwelijk gevraagd en getrouwd. Mijn man steunt me, stimuleert me en trots is op me. Dat wil ik zelf nog wel eens vergeten. Zelf wil ik nog wel eens doorgaan. Vakantie altijd even een mooi moment om even stil te staan. Wat heb ik bereikt en waar sta ik. Waar ik op de foto stond was die dag ver genoeg. Er is toch altijd een hogere berg. Dit was een prachtig punt om stil te staan en te genieten.

Wat doe ik het liefst op vakantie? Buiten zijn, wandelen, lekker eten en drinken, lezen, maar vooral even tijd en echte aandacht voor elkaar. Loslaten en even stilstaan.

Ga je ook op vakantie? Probeer ook eens stil te staan en even terug kijken. Trots zijn op jezelf wat je hebt gedaan en hebt bereikt. Dit hoeven geen grote dingen te zijn. Juist de kleine dingen zijn zo belangrijk. En als je niet op vakantie gaat, plan eens een avond niets. Gewoon in de tuin, balkon of op de bank. Even niets moeten.

Wil je actief zijn of blijven? Er staan weer nieuwe mindful run en walk cursussen gepland. Ook voor coaching kan je gedurende de zomermaanden bij mij terecht. Zowel leefstijl en vitaliteit, als wandel of coaching rondom kanker. Als je ergens mee zit, wacht niet tot na de vakantie! Soms zijn een paar sessies al genoeg om weer verder te kunnen. Of om jou pad weer te vinden.

Warme zonnige groet, Joke