06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

Ontzorgen tijdens de behandeling van kanker, hoe ga ik dat doen? Samen met Marjon Willems van Natuur op je Bord heb ik gekeken hoe we kunnen ontzorgen tijdens een heftige periode in je leven. Want kanker is ingrijpend!  Je leven staat letterlijk even stil en op zijn kop! Wij willen jou daar bij helpen wanneer jij daar behoefte aan hebt. En hoe mooi is dat, dat wij onze kennis en mogelijkheden samen bundelen om jou, maar ook je naasten te ontlasten en te helpen.

Hoe willen we dat gaan doen? Door je te gaan begeleiden, zowel lichamelijk als geestelijk. Je begeleiden zodat je minder stress krijgt. Stress heeft invloed op je hele leven. Maar ook op je immuunsysteem. Hierdoor kan je een gevoel van uitputting ervaren. Onder andere gezond eten helpt je daarbij. Wat is dat dan gezond eten? Dat gaan we samen bekijken. Wat eet je nu en wat kan je daarin veranderen. Zo veranderen, dat je energie van eten krijgt. Dat je je lichaam voedt. Marjon heeft hiervoor een speciaal compleet mild detoxprogramma voor opgesteld. Dit helpt je lichaam te schonen en daarna te ondersteunen bij bijvoorbeeld een chemokuur. Maar je kan bij ons ook terecht voor advies over voeding in het dagelijkse leven. Want hoe doe je dat, koken, gezin draaiend houden en eventueel nog werken als je geen of weinig energie hebt. Daar kunnen en willen wij bij helpen. 

Maar ook geestelijk. Ik help je door middel van coaching weer grip te krijgen op je emoties. Weer grip te krijgen op wat jij zelf belangrijk vindt in het leven. Want kanker neemt je leven over. Je krijgt te maken met verschillende emoties, zoals angst, verdriet, onzekerheid maar ook boosheid kan meespelen. De begeleiding kan plaatsvinden bij mij in de praktijk maar ook wandelend of bij je thuis. Ondersteuning en tips om grip en inzicht te krijgen op je gevoelens en emoties rondom kanker. Ook voor je naasten.

We kunnen een plan op maat aanbieden naast het reguliere traject. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met me op! We geven ook een aantal lezingen hierover.  De eerste lezing is op woensdag 18 september bij Flow Uden, Nieuwe Markt 3c te Uden en begint om 19.30 uur. Loop gerust binnen hoe moeilijk dat misschien ook is.