06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

Op zaterdag 25 mei is er een nationale wandelcoach dag. Ter voorbereiding op deze wandelcoachdag hebben wij wandelcoaches afgelopen vrijdag 4 april een workshop gehad. Met voorwerpen uit de natuur aan de slag gaan. Waar sta je zelf als coach en mens.

De eerste foto is de foto van een bank met palen erachter. Voor mij was dit een symbool. Op de bank kan ik zitten of staan. De palen erachter staan voor alle opleidingen die ik de afgelopen periode heb gevolgd. Daardoor sta ik of zit ik stevig. Mijn fundament is goed. De natuur kan dus als metafoor dienen. Ook mooi om te zien en te ervaren dat iedereen iets anders ziet en ervaart. Het is niet is goed of fout, het hoort op dat moment bij jou. We hebben ook ervaringen uitgewisseld. Wat doe je om je doelgroep te bereiken? Zelf vind ik dit best een lastige. Sociaal media, facebook, website, blogschrijven. Wat zet je waar op en hoe?

Die ochtend hebben we allemaal een schelp gekozen met een woord erop. Op mijn schelp stond het woord schuw. Voor mij betekend dit dat ik uit de schaduw moet treden om zichtbaar te worden. Best een uitdaging als je dat van nature niet bent. Het bankje stond eerst in de schaduw. Op het moment dat ik erover praatte kwam het in de zon te staan. Toeval of niet?

Tijdens de middag hebben we een training gehad. Een oefening die we zelf kunnen inzetten tijdens het wandelen. Wat een mooie gesprekken krijg je dan tijdens het wandelen. Maar ook stilstaan hoort erbij.  Wil je nu ook kennismaken met wandelcoaching? Ik doe ook mee als wandelcoah op 25 mei. Tijdens deze dag kan je gratis kennis maken met wandelcoachen. Zelf ervaren wat het is. Waardoor je weet of het wat voor je is. Aanmelden kan via mijn contact pagina. Op de site van de Nationalewandelcoachdag staat meer informatie wat ik aanbied die dag.