06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

In 2018 heb ik de opleiding Integraal Leefstijl en vitaliteitscoach gevolgd en afgerond. Voor mij kwam hier alles samen. Wat ik bedoel met alles? Mijn hart, mijn lichaam en mijn hoofd. Alles staat in verbinding met elkaar. Een klein voorbeeld, tijdens de opleiding ging ik heel gemotiveerd aan de slag met voeding. Nog gezonder eten en bewegen. Op het moment dat ik daar mee bezig was werd ik  geconfronteerd met iets wat me emotioneel uit mijn evenwicht haalde. Mijn eerst pure reactie was: flikker op met al dat gezonde eten! Dus stap één was eerst met mijn gevoelens en emoties aan de slag te gaan. Daarna was er weer ruimte om me met voeding bezig te houden. Dus ja, er is een verbinding tussen je hoofd, hart en lichaam.

Gezonde voeding, geeft energie, daardoor ga je je fijner voelen. Inspanning en ontspanning zorgen voor evenwicht en een betere nachtrust. Maar daar is ook meer voor nodig. Rust in je hoofd, geeft rust in je lichaam. Als je weet wie je bent, wat je wilt, waar je blij van wordt geeft dat ook weer rust. Als je dan door middel van voeding en leefstijl strakker wordt, vet omzet in spieren, blijf je gemotiveerd om dit vol te houden. Tijdens de opleiding heb ik leefstijl en voedingsadvies gegeven aan 6 personen. 6 Totaal verschillende personen. Met totaal verschillende redenen en totaal verschillende leefstijl en gezinssituatie. Wat super interessant was dat om te doen. Samen kijken naar wat je anders kan doen. Stap voor stap. Om je fitter te voelen. Minder stress. Maar vooral wat past bij jou? Want wat voor jou goed is hoeft niet voor iemand anders goed te zijn. Het mooiste compliment kreeg ik te horen dat het makkelijk was toe te passen en vooral niet standaard. Ze vond het fijn dat er naar haar geluisterd werd. Dat we samen keken wat zij in haar leven met haar werk en haar partner kon doen om haar leefstijl aan te passen met als doel gezond te blijven.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op!