06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

Vitaal doorleven met kanker. Wil je dat ook? Maar hoe doe je dat? En wat betekent dat voor jou?

Begin 2016 kreeg ik, Joke Bergsvoort, de diagnose kanker, Chronische Lymfatische Leukemie. Hoe ik me toen voelde? Schrikken, wat betekent het en hoe ga je dat iedereen vertellen? En moe! Maar gelijk ook strijdlustig! Wat kan ik doen om me ze goed mogelijk te voelen en zoveel mogelijk energie te krijgen en te houden. Nu 4,5 jaar later besef ik dat ik het niet alleen kan doen en niet alles onder controle heb. Maar waar ik wel invloed heb is wat ik eet. Want ik merk dat voeding heel belangrijk is voor je energie en weerstand. Maar ook bewegen conditie opbouwen of in stand houden. Goed slapen. En dan het belangrijkste je balans. Ik bedoel daarmee, je balans tussen je hoofd, hart en lichaam. Want hoe ga je om met al je emoties? Je angst? En wat wil je nog? Waar krijg je energie van? Waar wordt je blij van?

Resultaat

Ik voel me nu veel beter, meer in balans, maar vooral veel vitaler dan 4,5 jaar geleden. En lukt dat altijd? Nee, natuurlijk niet. Ook ik ben af en toe bang, angstig, onzeker, moe en boos. Zeker als mijn lichaam of hoofd even ho zegt. Maar ik weet er nu wel mee om te gaan. Door het volgen van diverse opleidingen en te leren luisteren naar mijn lichaam. Voeding, leefwijze, het omgaan met emoties en de door mij gemaakte keuzes, voel ik me stukken beter, vitaler en in balans.

Wil jij dit ook?

Geef je dan nu op voor deze cursus. Gaan we samen met een kleine groep aan de slag. Voor meer balans tussen je hoofd, hart en lichaam. Met als resultaat, meer energie, vitaler en meer rust in je hoofd.

Wanneer

Op maandagmiddag 12 oktober start de 6-weekse cursus Vitaal doorleven met kanker. Tijdens deze 6 bijeenkomsten gaan we samen op zoek naar hoe jij vitaler kan doorleven. Hoe om te gaan met emoties, angst, voeding, vermoeidheid en ook wat geeft energie. Je innerlijke kracht, wie ben ik en wat wil ik. Balans vinden tussen inspanning en ontspanning. In een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen gaan we samen hiermee aan de slag. Alles natuurlijk volgens de huidige richtlijnen van het RIVM.

Leer meer over voeding, omgaan met angst, vermoeidheid, emoties en ontspanning.

Wil je je ook vitaler voelen en meer in balans zijn? Zodat je energie weer kan stromen!

Geef je dan nu op. We starten op maandagmiddag 12 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur in Uden. Vervolg data 19, 26 oktober, 2, 9 en 16 november. Opgeven kan via onderstaand formulier.

Heb je wel interesse maar kan je niet op maandagochtend? Of heb je andere vragen? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Lieve vitale groet, Joke

   

Schrijf je direct in

Ik wil graag deelnemen aan bovenstaande activiteit.

Aanvullende vraag / opmerking:

Mijn gegevens