06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

Vitaal doorleven met of na kanker. Wil je dat ook? Maar hoe doe je dat? En wat betekent dat voor jou?

Begin 2016 kreeg ik, Joke Bergsvoort, de diagnose kanker, Chronische Lymfatische Leukemie. Hoe ik me toen voelde? Schrikken, wat betekent het en hoe ga je dat iedereen vertellen? En moe! Maar gelijk ook strijdlustig! Wat kan ik doen om me ze goed mogelijk te voelen en zoveel mogelijk energie te krijgen en te houden. Nu 4,5 jaar later besef ik dat ik het niet alleen kan doen en niet alles onder controle heb. Maar waar ik wel invloed heb is wat ik eet. Want ik merk dat voeding heel belangrijk is voor je energie en weerstand. Maar ook bewegen conditie opbouwen of in stand houden. Goed slapen. En dan het belangrijkste je balans. Ik bedoel daarmee, je balans tussen je hoofd, hart en lichaam. Want hoe ga je om met al je emoties? Je angst? En wat wil je nog? Waar krijg je energie van? Waar wordt je blij van?

Wat heeft het mij gebracht?

Ik voel me nu veel beter, meer in balans, maar vooral veel vitaler dan 4,5 jaar geleden. En lukt dat altijd? Nee, natuurlijk niet. Ook ik ben af en toe bang, angstig, onzeker, moe en boos. Zeker als mijn lichaam of hoofd even ho zegt. Maar ik weet er nu wel mee om te gaan. Door het volgen van diverse opleidingen en te leren luisteren naar mijn lichaam. Voeding, leefwijze, het omgaan met emoties en de door mij gemaakte keuzes, voel ik me stukken beter, vitaler en in balans.

Wat anderen zeggen?

“Het is fijn dat je er maatwerk van hebt kunnen maken. Dat past ook helemaal bij de holistische manier van het benaderen van het onderwerp en de opzet van de cursus. Voor mij was het fijn dat jij als ervaringsdeskundige de training gaf, dat scheelt heel veel qua inlevingsvermogen. Je hebt een brede kennis en bent empathisch, ook dat is heel fijn. Practise what you preach, dat is wat je doet en dat zie je in alles terug! Bij de les over de voeding, de verantwoorde lekkere snacks op tafel en de kruiden theetjes, de wandel les en de meditaties. Het klopt en dat is fijn.”

Wil jij dit ook?

Geef je dan nu op voor deze cursus. Gaan we samen met een kleine groep aan de slag. Voor meer balans tussen je hoofd, hart en lichaam. Met als resultaat, meer energie, vitaler en meer rust in je hoofd.

Wanneer

Op maandagochtend en/of dinsdagavond in januari start de 6-weekse cursus Vitaal doorleven met of na kanker. Tijdens deze 6 bijeenkomsten gaan we samen op zoek naar hoe jij vitaler kan doorleven. Hoe om te gaan met emoties, angst, voeding, vermoeidheid en ook wat geeft energie. Je innerlijke kracht, wie ben ik en wat wil ik. Balans vinden tussen inspanning en ontspanning. In een kleine groep van maximaal 2 of 3 (afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM) personen gaan we samen hiermee aan de slag. Alles natuurlijk volgens de huidige richtlijnen van het RIVM.

Leer meer over voeding, omgaan met angst, vermoeidheid, emoties, inspanning en ontspanning.

Wil je je ook vitaler voelen en meer in balans zijn? Zodat je energie weer kan stromen!

Geef je dan nu op. We starten op maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur of op dinsdagavond van 19.15 uur tot 21.15 uur januari of februari in Uden. Opgeven kan via onderstaand formulier.

Heb je wel interesse maar kan je niet op maandagochtend of dinsdagavond? Of heb je andere vragen? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Lieve vitale groet, Joke

 

    Schrijf je direct in

    Ik wil graag deelnemen aan bovenstaande activiteit.

    Aanvullende vraag / opmerking:

    Mijn gegevens