06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

Coaching rondom kanker

Weer in je kracht komen

 

 

Coaching rondom kanker

Coaching rondom kanker

Ik help om samen te kijken. Kijken hoe jij weer grip krijgt op wat jij zelf belangrijk vindt in het leven.

Ik kan je helpen met een kortlopende en doelgerichte coaching. Want kanker is ingrijpend. Het neemt je leven over. Het zet je leven op zijn kop. Letterlijk en figuurlijk. In eerste instantie wordt je geleefd en weet je niet wat je te wachten staat. Je kan te maken krijgen gevoelens. Gevoelens van angst, onzekerheid, verdriet of zelfs boosheid. Het kan gaan om jezelf of iemand in je omgeving. Het raakt je.

Als coach ga ik je leren je balans te vinden. Weer in je kracht komen. Ik kan je begeleiden tijdens de behandeling maar ook daarna. Want hoe ga je om met kanker? Hoe ga je verder met je leven? En wat als je uitbehandeld ben?

Coaching die helpt om weer regie over je leven te krijgen. Je pad weer vinden. Op jouw manier op jouw tempo en waar je wilt. Dit kan overal. Bij mij in de praktijk maar ook buiten in de natuur, in het ziekenhuis of bij je thuis.

Hoe ga ik te werk?

  • We beginnen met een vrijblijvende kennismakingsgesprek
  • We kijken samen waar jouw behoeften liggen. Elk traject is maatwerk.
  • Het coachtraject bestaat uit 5 tot 10 gesprekken.

Ik bied je een luisterend oor en samen kijken we naar praktische handvatten om jouw pad en balans weer te vinden.

Wat zijn de kosten?

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bepalen we in het kort de hulpvraag. Zelf geef ik dan aan wat mijn werkwijze is. Aan het einde van dit gesprek wordt er ingeschat hoeveel coachgesprekken er nodig zijn. Een coaching gesprek van een uur kost € 75,00 inclusief BTW.

Hoe fijn is het als je, ondanks alles, toch probeert te genieten? Als het je lukt om uit elke dag wat moois te halen?

Je kan informatie opvragen via mijn contact formulier. Bellen mag natuurlijk ook.

Coachen rondom kanker gaat uiteindelijk over de kunst om te leven.