06 28 557 885 info@hetbergpad.nl

Doe nu mee en ga wandelend of hardlopend de zomer door. De zon door de bladeren. Genieten van het buiten in beweging zijn. Bewust in het hier en nu, met een juiste ademhaling, plezier en ontspanning door inspanning.

  • Zaterdagochtend 6 juli start ik om 9.00 tot 10.30 uur met een 5 weekse Mindful Run cursus.
  • Donderdagavond 11 juli start ik om 19.00 tot 20.30 uur met een 5 weekse Mindful Walk cursus.
  • Vrijdagmiddag 12 juli start ik om 13.30 tot 15.00 uur met een 5 weekse Mindful Run cursus.

Wil je liever op een ander tijdstip? Of heb je een groepj e vriendinnen en willen jullie met elkaar een cursus volgen? Laat het me weten dan kijken we samen wanneer dat mogelijk is.  Alle actuele data staan op www.mindfulrun.nl/uden. Hier kan je je ook opgeven. Dit mag natuurlijk ook via mijn contact formulier.